21.11.17

Корисні властивості Чаю з Молоком

Додаючи кожного ранку до чаю молоко, цим самим ви допомагаєте своїм зубам зберігати білизну, так вважають канадські дослідники.

В Англії чай з молоком являється традиційним гарячим напоєм. Більше того проведені дослідження вказують на те, що цей напій цілком співвідноситься по своєму ефекту із продуктами для відбілювання.

Чай містить в собі танін – водорозчинний компонент, який і викликає його характерний смак.  Танін темного кольору, і саме він залишає плями на зубах. Білок, що міститься в молоці, прикріплюється до тканин в чаї  і перешкоджає зміні кольору зубів.

Лікарі-стоматологи “Комфортнох стоматології лікаря Колоса”, радять вживати чай з молоком, бо обидва ці продукти корисні не тільки для зубів, а й в цілому для здоров’я людини. Та також нагадують, що кожних півроку потрібно проходити процедуру професіоної гігієни зубів, аби завжди мати «голівудську» посмішку. Адже, Ви створені для усмішок!

Чекаємо на Вас щодня.